

46th Annual
Healthcare
Documentation
Integrity Conference



Welcome!

We are so glad you're here.

August 7-9, 2024

#HDIVC24

Schedule at a Glance

All times listed in Eastern Time Zone. See end of page for conversion calculator sites.

Wednesday, Aug	just 7	
11:00 – 11:05 AM	Welcome with President Patt King	
11:05 – 12:00 PM	Opening Session: Finding Calm in the Chaos Kim Buchanan, BSW, AHDI-F, CHDS-R, and Mackenzie Buchanan, MSW Student	1 CM
12:00 - 1:00 PM	Building and Standardizing the Approach to Lifestyle Medicine in a Large Integrated Health System Kara Tibbe, MBA, NBC-HWC	1 CoM
1:00 – 1:30 PM	30-minute lunch break	
1:30 – 2:30 PM	The War on Cancer: How You Are Helping Vicki Hawhee, MEd, ODS-C	1 ML
2:30 – 3:30 PM	Digital Security Steps & Tools: Protecting Privacy & Safety Online Hardy Brooklyn	1 TT
3:30 – 4:00 PM	30-minute break	
4:00 – 5:30 PM	SOCIAL ACTIVITY: Charcuterie Board Workshop, prizes, open web cams/chat	
Thursday, Augus	<u>t</u> 8	
11:00 – 11:15 AM	Day 2 Welcome	
11:15 – 12:15 PM	School Psychology Demystified for the Healthcare Documentation Professional Maria Dobbins, PhD, LSSP	1 CM
12:15 – 1:15 PM	The Power of Words: Navigating the Complex World of Cannabis Alexandria Hill, DNP, GERO RN-BC, RAC-CT, QCP	0.5 ML 0.5 CM
1:15 – 1:45 PM	30-minute lunch break	
1:45 – 2:45 PM	Advances in the Management of Child and Adolescent HIV Rosemary Olivero, MD, FAAP, FPIDS	1 CM
2:45 – 3:30 PM	Documentation in the Preclinical Research Environment Dale M. Cooper, CVM, MS, Dipl. ACLAM	1 ML
3:30 – 3:50 PM	AHDI Integrity Awards	N/A
3:50 – 4:00 PM	10-minute break	
4:00 – 5:30 PM	SOCIAL ACTIVITY: Game Night (Really Boring Website), prizes, open web cam/live char	
Friday, August 9		
11:00 – 11:15 AM	Day 3 Welcome and President's Message	
11:15 AM – 12:15 PM	Child Life Specialists as the Translators of the Healthcare Experience Jeannine Brown, MS Ed., CCLS II, and Katrena Froh, MA, CCLS, CEIM	0.5 PD 0.5 CM

12:15 PM – 1:15 PM	Who Can Access Your Medical Records? Georgia Green, MEd, MBA, RHIA, CCS, CCP, CHDS, AHDI-F	1 ML
1:15 – 1:45 PM	30-minute lunch break	
1:45 - 2:45 PM	Veterinary Patient Safety Scott Shaw, DVM, DACVECC	1 ML
2:45 – 3:45 PM	EmPOWered by Psychedelics: Real Stories of Healing Jessica Khurana	1 CM
3:45 – 4:00 PM	15-minute break	
4:00 – 5:00 PM	SOCIAL ACTIVITY: President-elect message, prizes, live chat	
•	*Schedule subject to change without notice; items with a yellow background indicate live events via Zoom.	12 CECs

Time Zone Calculator sites https://www.worldtimebuddy.com/ https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html